Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti reguliraju poslovni odnos između Cvjetne galerije Dunja, obrt za usluge i trgovinu, vl. Dunja Jerbić, Tina Ujevića 9, Zagreb, OIB: 86558618481, koja je izdavač internetske trgovine https://galerija-dunja.hr i naručitelja. Pristupom internet trgovini Cvjetna galerija Dunja smatra se da ste upoznati i suglasni s uvjetima korištenja.

Opće odredbe

Cvjetna galerija Dunja, obrt za usluge i trgovinu, vl. Dunja Jerbić, Tina Ujevića 9, 10000 Zagreb, OIB: 86558618481, izdavač je internetske trgovine Cvjetna galerija Dunja.

Naručitelj je osoba koja je naručila i platila proizvod.

Primatelj je osoba koju je naručitelj naveo prilikom narudžbe, koji ujedno može biti i primatelj narudžbe.

Proizvodima se smatraju svi artikli na internet trgovini Cvjetna galerija Dunja.

Narudžba

Naručiti možete 0-24 sata svaki dan. Narudžbe primamo danas za sutra, ali moguća je i isporuka isti dan ukoliko narudžbu napravite u jutarnjim satima do 12 sati. Molimo da obratite pozornosti na ispravnost podataka prilikom popunjavanja obrazca za narudžbu kao što su ime i prezime, te točna adresa i telefon primatelja.

Nakon izvršenog procesa narudžbe, na mail adresu naručitelja stiže potvrda narudže sa svim navedenim podatcima, kao i podatci za uplatu.

Narudžba se smatra važećom tek kada je uplata vidljiva na našem računu.

Narudžbu je moguće promijeniti u roku od 1 sat. Pod promjenom narudžbe smatra se promjena podataka primatelja, adresa, vrijeme dostave, promjena teksta u poruci primatelja i slično. Također je moguće otkazati narudžbu i to u slučaju samo prije nego je proizvod izrađen. Zahtjev za otkazivanje narudžbe treba uputiti u pisanom obliku putem e-maila na adresa: shop@galerija-dunja.hr

Dostava

Cvjetna galerija Dunja obavezuje se dostaviti naručeni proizvod na traženu adrese vodeći računa da se ispoštuje traženo vrijeme dostave. Molimo da uzmete u obzir da se dostava vrši tek nakon što je evidentirana uplata. Dostavu vršimo na području grada Zagreba ponedjeljak-petak 08h-17h, subota 08h-12h, nedjeljom i praznicima ne radimo. Dostava na području Grada Zagreba uračunata je u cijenu. Ukoliko želite dostavu izvan Zagreba potrebno nas je kontaktirati za izračun cijene dostave i provjere da li smo u mogućnosti izvršiti dostavu.

Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj preuzme dostavljeni proizvod. Ukoliko primatelj odbije preuzeti proizvod, primatelj nije na navedenoj adresi u naznačeno vrijeme, adresa ili podatci o primatelju su netočni, ili dostava nije moguća zbog više sile, u tom slučaju o nastaloj situaciji obavijestit ćemo naručitelja i dogovoriti daljnje korake. Ukoliko u roku od 30 minuta ne uspijemo stupiti u kontakt s naručiteljem ili primateljem DOSTAVU ĆEMO SMATRATI IZVRŠENOM.

Reklamacije

Reklamacije na isporučeni cvijetni aranžman Cvjetna galerija Dunja će uvažiti ukoliko je dojavljena u roku od 1 sata nakon izvršene dostave.
Reklamacije će se uvažiti u slučaju da Cvjetna galerija Dunja nije ispoštovala bilo koji ugovoreni dio u narudžbi, ukoliko je isporučen pogrešan cvijetni aranžman ili je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu.
Cvjetna galerija Dunja se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem vremenu.

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi riješili problem na obostrano zadovoljstvo. U slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu na odnose potrošača i trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari.
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, internet trgovina Cvjetna galerija Dunja vam omogućuje da svoje prigovore vezane uz internet kupovinu podnesete u pisanom obliku putem eletronske pošte na adresu: shop@galerija-dunja.hr

Zaštita osobnih podataka

Cvjetna galerija Dunja prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri u kojoj su isti nužni za on-line kupovinu.
Cvjetna galerija Dunja se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca, osim podataka koji su nužni za izvršenje dostave kupljenog proizvoda. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Cvjetna galerija Dunja po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu, ili potpuno brisanje osobnih podataka.
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u zbirci osobnih podataka koju vodi Cvjetna galerija Dunja.
Svi djelatnici Cvjetna galerija Dunja poštuju načela zaštite osobnih podataka.

On-line kupovina

On-line kupovina je moguća samo uz prethodnu registraciju. Kupac je pri registraciji dužan dati točne i potpune osobne podatke, dok suprotno postupanje Kupca ovlašćuje Cvjetna galerija Dunja da Kupcu uskrati daljnje korištenje web stranice galerija-dunja.hr.
Kao prijavljeni korisnik web stranice galerija-dunja.hr dobivate vlastiti korisnički račun (u daljnjem tekstu: Korisnički račun). Cvjetna galerija Dunja savjetuje da nikome ne otkrivate podatke o Vašem Korisničkom računu. Isključivo ste odgovorni za održavanje tajnosti i sigurnosti Vašeg Korisničkog računa, te za sve aktivnosti koje se dogode na ili putem Vašeg Korisničkog računa. O svakoj zlouporabi Vašeg Korisničkog računa dužni ste bez odgađanja obavijestiti Cvjetna galerija Dunja
Cvjetna galerija Dunja ne odgovara za bilo koji oblik štete koja nastane neovlaštenim korištenjem Korisničkog računa.

Cijena

Istaknute cijene na Internet trgovini Cvjetna galerija Dunja izražene su u eurima, u cijenu je uključen porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave, poštanskih usluga ili usluge naplate karticama koje se naplaćuju dodatno.

Plaćanje

Cvjetna galerija Dunja svojim Kupcima omogućava plaćanje općom uplatnicom, Internet bankarstvom, putem Paypal-a i kreditnim karticama (American Express, MasterCard, Maestro, Visa i Diners). Online plaćanje se vrši putem sustava Corvus.

Kolačići

Cvjetna galerija Dunja koristi kolačiće (eng. cookie – mala tekstualna datoteka/file kojeg generira web poslužitelj, a internetski preglednik ga sprema na računalo korisnika) kako bi osigurao funkcionalnost internetske trgovine i radi praćenja posjećenosti stranice (za što koristi Google Analytics – Google alalytics privatnost).
Korisnik Cvjetne galerije Dunja internetske trgovine može regulirati primanje kolačića putem postavki unutar internetskog preglednika.
Cvjetna galerija Dunja isključuje svaku odgovornost za gubitak funkcionalnosti usluge kada korisnik drugačije regulira (onemogući) prihvat kolačića.

Rješavanje sporova

Regulativom Europske unije, sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti putem poveznice https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Platformu mogu koristiti potrošači i trgovci.
Za pravni sporove koji mogu nastati vezani za korištenje internetske trgovine Cvjetna galerija Dunja nadležan je sud u Zagrebu.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Sigurna plaćanja

Cvjetne galerije Dunja, obrt za usluge i trgovinu, vl. Dunja Jerbić
Tina Ujevića 9, Zagreb
OIB: 86558618481
Tel: +385 91 526 8452
Email: djerbic21@gmail.com

VISA Secure    MasterCard SecureCode    Maestro

Naručiti možete od 0 – 24 svaki dan

Narudžbe primamo danas za sutra, ali moguća je i isporuka isti dan ako naručite do 12h ali u tom slučaju nas OBAVEZNO kontaktirajte da provjerimo dostupnost artikla. Ako je HITNO – jednostavno nas kontaktirajte. Dostava se vrši nakon vidljive uplate. Dostavu vršimo na području grada Zagreba ponedjeljak-petak 08h-17h, subota 08h-12h, nedjeljom i praznicima ne radimo. Na području Grada Zagreba dostava je uračunata u cijenu. Dostava u ostale gradove i mjesta dodatno se plaća. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
 
NAPOMENA: obzirom da nabava cvijeća ovisi o sezoni, isporučena cvjetna dekoracija može se u nijansama (boja cvijeta, vrsta cvijeća) razlikovati od naručenog. Zahvaljujemo na razumijevanju.